Selekcija čokoladnih draža s mlečnom, belom i blond čokoladom s voćem i orašastim plodovima (4x40g)

Pružiti najbolje od Raffinée u jednoj ekskluzivnoj selekciji glavni je cilj  Raffinée 4. U ovom raznolikom izboru zajedno stavljamo četiri naše najkarakterističnije, višestruko nagrađivane kreacije kojima su profesionalni timovi žirija dali vrhunsku ocenu. Bademi iz Avole preliveni mlečnom čokoladom i zrncima Tonke. Smrznuto-sušene maline prelivene belom čokoladom, sicilijanskim bademima prekrivenim Guérande slanom blond čokoladom i hrskavim vaflom. Pekan orasi preliveni mlečnom čokoladom pomešani s karamelom i slanim praškom od vanile  s Tahitija.

Selekcija mlečne, blondi, bele i rubi čokoladnih draža sa voćem i orašastim plodovima (RF110, RF112, RF113, RF114 - 4x40g)

Sve najbolje što Raffinée nudi u jednoj ekskluzivnoj selekciji - to je ono što i čini Raffinée 4. Sastavili smo ovaj raznovrstan asortiman naših četiri najzačajnijih, više nagradjivanih kreacija, koje su pregledali/degustirali profesionalni timovi žirija, za Vaše uživanje. 

Piemonte lešnik prekriven sa Harrar kafom iz Etiopije i mlečna čokolada sa aromom lešnika,
Cantonese makadamia preliven sa blondi čokoladom i tonka pasuljom, Liofilizovana crna ribizla prelivena sa jogurtom od borovnice i belom čokoladom,
Sicilijanski badem preliven čokoladom napravljenom od Ruby zrna kakaa 

Nagrade