Četvrtasta pralina s Cacao Barry i 70% tamne čokolade punjena karamelom i Yuzu filom

Ovaj karamela fil aromatizovan sa veoma popularnim Japanskim delikatesom zvanim Yuzu (citrus). Kao rezultat dobijamo četvrtasti čudesno ukusan komad čokolade sa neuporedivim balansom kiselosti što chocoMe Petit 21 čini još privlačnijim.

Četvrtasta pralina s Cacao Barry i 70% tamnom čokoladom, punjena karamelom, voćnim filom i crnim susamom

Tropsko voće je neodoljiv par za prijatno glatku karamelu sa sveže prženim crnim susamom u unutrašnjosti.

Četvrtasta pralina s Cacao Barry i 40% mlečnom čokoladom, punjena s kremom od lešnika iz Piemonta i filom zrna kafe Harrar iz Etiopije

Fil napravljen od lešnika iz Piemont-a  -  koji imaju zaštićenu oznaku porekla - nije mogao da ima čistiji ukus lešnika. Ovaj fil se temeljno meša sa pečenim zrnima kafe Harrar iz Etiopije, koja je savršeno zaštićena korpusom mlečne čokolade.

Četvrtasta pralina punjena filom od maline

Sveže, blago kiselo pire od maline i malina sušena posebnim procesom smrzavanja su među našim najpopularnijim sastojcima. Ovog puta smo pronašli savršenu kombinaciju u crnoj čokoladi od 70% udela kakao delova. Hrskava tamna čokolada sa intenzivnim ukusom kakaaa i kiselim, ali svilenim pireom od maline istovremeno su u kontrastu i međusobno u liniji.

Četvrtasta pralina punjena filom od maline

Ujedinili smo aromu tropskog manga sa smrznutim voćnim pireom Alphonso manga i mangom sušenim smrzavanjem i utopili u tamnu čokoladu.

Nagrade