Proizvodi s voćem

Tokom procesa sušenja smrzavanjem naših različitih voćnih dodataka nestaje samo vlažni sadržaj, dok njihov jedinstveni ukus ostaje u koncentrisanom obliku, kao i vredni vitamini i minerali.
Voćni dodaci napravljeni na ovaj način ne sadrže dodatne konzervanse, šećer, veštačke boje ili arome, oni su "originalni" i zadržavaju svoje prirodne ukuse, čak i kada su izvan sezone.

Proizvodi sa začinima

Širok spektar izabranih zrna kakaa koji čine bazu čokolade poseduje mnoštvo upečatljivih prirodnih aroma koje je moguće istaknuti pomoću pravih začina.
Pikantna gorčina, egzotična oštrina i nežna krema nalik cimetu - sve zavisi od upotrebe pravih začina, koje kombinujemo s dodacima sličnih karakteristika.

Proizvodi s voćem i orašastim plodovima

Uljne semenke bogate vlaknima i belančevinama te prirodno živahno voće smrzavanjem osušeno ostavljaju intenzivan i trajan ukus u bilo kojoj vrsti čokolade.
Meko mrvičasto voće i lagano hrskavi orasi donose vašim ustima nezaboravno iskustvo.

Proizvodi s cvećem

S cvetnim čokoladama postižemo gastronomsku sinesteziju: možemo namirisati ružu, jasmin i ljubičicu, koje s dodacima ispunjavaju usta prirodnim, slatkastim aromama.

Upozorenje: već nakon jednog konzumiranja cvetne čokolade može se razviti žudnja za čokoladom svaki put kada vidite buket.

Proizvodi za vina

Čokolada i vino - sami po sebi su uzbudljivi gastronomski proizvodi koji ukusnim pupoljcima nude stotine aroma. Što se događa kada ih kombinujemo?
Stvorili smo čokoladne kreacije uz pomoć poznatih someliera koji imaju slične ukuse i mogu se kombinovati s odgovarajućim vinima na obostranu korist. Prilikom konzumiranja predlažemo da sledite sledeće korake: uživajte u vizuelnom zadovoljstvu koje pruža ručno rađena čokolada, pogledajte teksturu, penušavost i boju vina. Upoznajte miris vina i čokolade i svakog dodatka.

Uzmite gutljaj vina, a nakon toga komadić čokolade te im dajte nekoliko sekundi da se otope i pomešaju u ustima pre nego što uzmete sledeći gutljaj.

Proizvodi s orašastim plodovima

Čokolada, kikiriki i bademi. Klasici. I dalje možemo učiniti te dodatke - bogate vlaknima, zdrave i ukusne - jedinstvenim iskustvom promišljenom kombinacijom i korištenjem sastojaka najveće moguće kvalitete: lešnika iz Piemontea, koji se smatraju najboljim na svetu, ili pistaća iz Brontea, koje svuda hvale vrhunski kuhari.

Proizvodi za kafu

Kafa i čokolada su veoma "bliski" tako da ih možemo nazvati rodjacima. Uzgajaju se u sličnim geografskim i klimatskim uslovima i njihov proces obrade je veoma sličan. Tako da i nije veliko iznenadjenje da se tako dobro slažu.
Danas su takozvani "čisti" proizvodi popularni, "čisti etiopski" ili "čisti Galapagos" itd. Uz različite mešavine kafe različitih plantaža stvaraju se i sjajna iskustva, da li su sortirani prema kraju ukusa harmonije. Uz kreiranje kafe kolekcije chocoMe, naša namera je bila da se u bogatu paletu ukusa upozna svaka boja.

Ekskluzivni proizvodi

Kao što su specijalni u izgledu tako i u ukusu, naša ekskluzivna kolekcija ograničenog izdanja ima svečane motive i jednu od vrsta preliva.

Proizvodi s jestivim srebrom

Sjajno nikada nije bilo tako prijatno. Jestivo srebro je prava retkost koja može podići vrednost čak i najznačajnijih kreacija. Za to nema nikakvog mirisa ili arome, može očaravati oči čistom lepotom.

Proizvodi s jestivim zlatom

To ne utiče na miris i ukus čokolade, ali i dalje ne možemo proći pored 23- karatnih zlatnih pahuljica bez reči. Uvezene iz kolevke renesanse, ukrašavamo samo čokoladne table sa ovim dragocenim metalom koji ima odgovarajuću boju.

Nagrade